Werkplaats

Hart van het bedrijf

Hetgeen waar CarFix mee opgebouwd is, is de werkplaats. Wij zijn dan ook bijzonder gespecialiseerd door de enorme kennis en ook ervaring met vele merken. Al ons personeel is gecertificeerd met de juiste diploma’s en wordt bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de autowereld.

Eerlijk = Eerlijk werkplaatsgarantie

Wanneer er iets met uw auto aan de hand is dan wilt u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk geholpen worden, dat is waar wij voor staan met onze eerlijk = eerlijk werkplaatsgarantie. Kwaliteit en goede service is waar wij elke dag ons uiterste best voor doen. Elke regel in de factuur is bij ons transparant. Als uw auto bij ons in de werkplaats is voor wat dan ook, zullen wij altijd voordat er kosten gemaakt worden met u overleggen wat uw wensen zijn. Zo zal u altijd weten wat de reparatie kost, en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan bij het ophalen van uw auto. Een onderdeel wat vervangen is, wordt eventueel bewaard om te laten zien waar de kosten vandaan komen. U mag indien gewenst ook altijd onder begeleiding meekijken in de werkplaats tijdens de reparatie van uw auto.

Aangesloten bij de CarProf werkplaatsformule

Wij zijn aangesloten bij de landelijke werkplaats-formule van CarProf, dit houdt in dat wij aan hoogwaardige kwaliteitseisen voldoen en uitsluitend met gecertificeerd personeel werken. Onderhoud wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen die de fabrikant voor uw auto opgeeft, hierdoor wordt ook de fabrieksgarantie op uw auto behouden. Onderdelen zijn van A-merken en originele kwaliteit, deze worden gemonteerd met hoogwaardig kwaliteit gereedschap. U heeft altijd 24 maanden garantie op een vervangen onderdeel en reparatie. Dit om de juiste zorg voor uw auto te kunnen garanderen.

De voordelen van CarProf zijn dan ook:

1. Garage voor alle merken
2. 24 maanden garantie
3. Onderhoud volgens het boekje

4. Afspraak is afspraak
5. Originele A-merk onderdelen
6. Zichtbaar beter

Erkend specialist BMW en Mini

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij de BMW-group. Dit betekent dat wij direct toegang hebben tot originele onderdelen vanuit de BMW fabriek. Wij beschikken over de originele test en diagnose-apparatuur die ze ook bij dealer bedrijven gebruiken. Zo kunnen wij de auto’s van de merken BMW en Mini van optimale service voorzien. Doordat wij hierbij aangesloten zijn kunnen wij digitaal de serviceboekjes invullen en met speciale apparatuur kunnen wij de servicerapporten in uw auto laden. Volvo is een merk waar wij o.a. ook zeer gespecialiseerd in zijn. Sander, een van de eigenaren van CarFix T&S is, heeft twaalf jaar lang in de werkplaats bij Volvo gewerkt en heeft zo op elke mogelijke manier ervaring opgedaan met het sleutelen aan Volvo’s. Nog steeds hebben wij veel Volvo-rijders als klant en zo zien wij ook de nieuwste modellen veelvuldig voorbij komen.

Onder andere onze specialiteiten:

Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen?

Contact

Stel uw vraag in onderstaand formulier en we reageren zo snel mogelijk.