page 2

Chiptuning op maat

Door middel van een Chiptuning is het mogelijk om uw auto te voorzien van meer vermogen en koppel. Na een chiptuning ervaren veel klanten een bevordering van het rijcomfort. Door het toepassen van een Chiptuning zal uw beleving van het rijden dus positief veranderen. Om uw voertuig te laten chiptunen maakt niet uit of u een benzine- of een dieselvoertuig rijdt. Dankzij op maat gemaakte software is er bij CarFix T&S voor elke auto een passende oplossing.

Wat is chiptuning?

Hoe werkt het precies, meer vermogen in mijn auto na een chiptuning? Bij het Chiptuningsproces wordt de aansturingssoftware in de motorregeleenheid (ECU), aangepast. Hierbij wordt speciaal op maat geschreven software geïnstalleerd. De software zal zorgen voor een vermogenstoename tot wel 30%. Deze software is geschreven aan de hand van een speciaal gemaakte wiskundige berekening. ATM-Tuning analyseert vermogensmetingen en data log bestanden om de berekening tot stand te laten komen.

Optimaal rijplezier ervaren na een chiptuning?

Partner van ATM-Tuning

Meer vermogen in mijn auto na een chiptuning. Wij zijn trots partner van ATM-Chiptuning, de tuner van Nederland en België. Al sinds 2008 zijn zij gespecialiseerd in het tunen van auto’s. Met wereldwijde vestigingen in Nederland, België, Zuid-Afrika, Dubai en China zijn ze over de hele wereld bekend. Vanwege de jarenlange ervaring en grote expertise kunnen zij zeer gericht software op maat maken voor uw auto. Samen met ATM-Chiptuning gaan wij uit van de best mogelijke prestaties van uw auto. Er wordt rekening gehouden met de duurzaamheid, betrouwbaarheid en bovenal de veiligheid van uw voertuig.

Voordelen van chiptuning

Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:

  • Betere rijprestaties
  • Extra vermogen en koppel
  • Meer pit, souplesse en rijcomfort
  • Optimaler brandstofgebruik
  • Emissienormen blijven behouden

Niet het gewenste resultaat? Wij zetten uw auto kosteloos terug naar de fabrieksinstellingen.

Contact

Stel uw vraag in onderstaand formulier en we reageren zo snel mogelijk.