Onderhoud leaseauto

Onderhoud van uw leaseauto in Tiel

Als het aankomt op zakelijk rijden wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden bij het onderhoud aan uw auto. Bij ons profiteert u van goede en snelle service, haal en breng mogelijkheid en eventueel vervangend vervoer. Bent u een zzp’er met bedrijfsauto of heeft u een onderneming met een wagenpark, u kunt ten alle tijden bij ons terecht voor het onderhoud van uw leaseauto.

 

LeaseProf Service Center

Wij zijn als CarFix T&S aangesloten bij het landelijke netwerk van LeaseProf. LeaseProf is een organisatie die opgebouwd is uit universele autobedrijven die leaseauto’s onderhouden in opdracht van de leasemaatschappijen.

Om aangesloten te zijn bij LeaseProf is het van belang dat een autobedrijf over gekwalificeerde medewerkers beschikt met up-to-date kennis. Dit is bij ons zeker van het geval, ons personeel beschikt over de juiste diploma’s en wordt bijgeschoold om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken binnen de automotive sector, dit geldt voor alle merken en type auto’s.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties, hierdoor blijft de fabrieksgarantie behouden. Door op deze manier te werken is de veiligheid van u en uw auto het beste te garanderen.

Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen?

Contact

Stel uw vraag in onderstaand formulier en we reageren zo snel mogelijk.