Onderhoud aan elektrische auto

Onderhoud aan uw elektrische auto

Naar de merkdealer voor onderhoud aan uw elektrische auto? Dit is niet nodig! Kom naar CarFix T&S en laat uw elektrische auto met behoud van de fabrieksgaranties onderhouden.

Nex-Drive gecertificeerd

Veel bezitters van elektrische auto’s zijn gewend naar de merkdealer te gaan. Dit is echter niet nodig. Ook bij een universeel autobedrijf als CarFix T&S bent u aan het juiste adres met uw elektrische auto. Er is natuurlijk een verschil in de manier van onderhoud wat betreft een elektrische auto ten opzichte van een benzine- of dieselmotor. Bij CarFix T&S zijn de monteurs voorzien van de juiste kennis en opgeleid om aan zowel verbrandingsmotoren te werken als aan elektrisch aangedreven voertuigen.

Deze opleidingen en certificeringen hebben wij vanwege het feit dat wij aangesloten zijn bij NEX-Drive. Dit is een service-netwerk van universele garagebedrijven die gespecialiseerd zijn in elektrische en hybride auto’s. Het onderhoud wordt volgens de fabrieksrichtlijnen uitgevoerd en daardoor wordt de fabrieksgarantie behouden. De werkplaats is voorzien van de juiste gereedschappen en materialen om veilig aan elektrische auto’s te kunnen werken.

Afspraak maken voor uw elektrische auto?

Contact

Stel uw vraag in onderstaand formulier en we reageren zo snel mogelijk.